Artikel från Forte

Den här artikeln bygger på ett pressmeddelande. Läs om hur redaktionen jobbar.

8 januari 2007

Ny styrelseordförande till FAS

Regeringen har utsett Lars Anell till ny ordförande vid Forskningsrådet för arbetsliv och socialvetenskap, FAS.Lars Anell förordnas från och med den 1 januari 2007 till och medden 31 december 2009. Han efterträder Kerstin Wigzell som ordförande.

Lars Anell är bland annat ordförande i styrelsen för Stockholm Environment Institute och har ingått i Volvos koncernledning. Han har även haft uppdrag som FN-ambassadör i Genève och EU-ambassadör i Bryssel.

Kontaktinformation
Forskningsrådet för arbetsliv och socialvetenskap, FAS, är en statlig myndighet som initierar och finansierar grundläggande och behovsstyrd forskning för att främja människors arbetsliv, hälsa och välfärd. _______________________________________________________________

Annie Rosell, pressansvarig, tfn 08-775 40 96, annie.rosell@fas.se
Forskningsrådet för arbetsliv och socialvetenskap, FAS.
Postadress: box 2220, 103 15 Stockholm
Tfn vx: 08-775 40 70, e-post: fas@fas.se – www.fas.se
Org.nr: 202100-5240.

Nyhetsbrev med aktuell forskning

Visste du att robotar som ser en i ögonen är lättare att snacka med? Missa ingen ny forskning, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jag vill prenumerera