Artikel från Högskolan i Kalmar

Den här artikeln bygger på ett pressmeddelande. Läs om hur redaktionen jobbar.

10 oktober 2006

Ladda ner öppna föreläsningar till din mp3-spelare eller dator

Under det akademiska året HT-06/VT-07 sänder Högskolan i Kalmar inspirerande och kompetenshöjande föreläsningar, via telebild till olika distansstudior i Sverige. Nu finns det möjlighet att ladda ner dessa föreläsningar direkt till din mp3-spelare eller dator. Föreläsningarna är cirka en timme långa och ges i olika serier om 3-4 föreläsningar, under teman som hälsa & friskvård, ledarskap samt natur& miljö. På detta sätt kan du i lugn och ro välja när och vart du vill lyssna till föreläsningen.

Nyhetsbrev med aktuell forskning

Visste du att robotar som ser en i ögonen är lättare att snacka med? Missa ingen ny forskning, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jag vill prenumerera