Artikel från Formas

Den här artikeln bygger på ett pressmeddelande. Läs om hur redaktionen jobbar.

30 september 2005

Formas idag på Bokmässan:Kan grönskan ute ge bättre hälsa? – BoksigneringOm arter, husdjur och städer – Vetenskapsteater

Kan grönskan ute ge bättre hälsa?Boken Tänkvärda Trädgårdar innehåller många goda exempel på trädgårdar och parker – en inspirationskälla för alla som arbetar inom vård och omsorg eller utformar utomhusmiljön. Kom och lyssna på Pia Schmidtbauer och låt dig inspireras av hennes Tänkvärda trädgårdar.Fredagen den 30 september, 11.00-12.00Plats: Forskartorgets scen, B05:72Pia Schmidtbauer signerar dessutom sin bok Tänkvärda TrädgårdarFredagen den 30 september, 12.00-12.30Plats: Formas monter B06:82Om arter, husdjur och städerBehövs alla arter i Sverige och vad får det kosta att bevara dem? Vilken rätt har vi att utnyttja husdjuren? Spelet om staden – vem vinner? Missa inte den dramatiska presentationen av tre nya titlar i Formas pocketboksserie Formas Fokuserar. Skådespelarna Peder Falk och Johan Paulsen har läst Bevara arter – till vilket pris?, Djuren – i människans klor och Spelat om staden.Fredagen den 30 september, 14.30-14.50Plats: Forskartorget scen, B05:72I Formas monter B06:82 mittemot Forskartorget finnsBevara arter – till vilket pris?, Djuren – i människans klor samt Spelet om staden. Här hittar du också annan aktuell debatt i pocketformat i bokserien Formas Fokuserar. Välkommen!För mer information kontakta: Emilie von Essen,emilie.von.essen@formas.se 0733 503161

Nyhetsbrev med aktuell forskning

Visste du att robotar som ser en i ögonen är lättare att snacka med? Missa ingen ny forskning, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jag vill prenumerera