Artikel från Handelshögskolan i Stockholm

Den här artikeln bygger på ett pressmeddelande. Läs om hur redaktionen jobbar.

5 december 2006

Handelshögskolan klättrar i europeisk ranking

När Financial Times publicerar rankinglistan över Europas ledande handelshögskolor, business schools, avancerar Handelshögskolan i Stockholm (HHS) till plats tolv. Inget annat svenskt lärosäte finns med på listan och HHS placerar sig även högst bland de nordiska handelshögskolorna.

Den lista som nu publiceras är baserad på de fyra andra rankinglistor Financial Times sammanställt under året som gått. Trots att Handelshögskolan bara medverkat i tre av dessa undersökningar placerar sig högskolan alltså mycket högt på listan.

− Att Handelshögskolan ligger så högt i den sammanvägda rankingen är ett glädjande bevis på att vi har både bredd och hög kvalitet på vår verksamhet, säger Lars Bergman, rektor vid HHS.

I januari undersökte Financial Times MBA-programmen, i maj öppna och skräddarsydda program på executive education-nivå, i september ekonomprogram på masternivå och slutligen i oktober Executive MBA-programmen.

Kontaktinformation
Lars Bergman, rektor, professor, Handelshögskolan i Stockholm
Tel: 08-736 90 12
E-post: lars.bergman@hhs.se

Anne von Bergen, projektledare ranking, Handelshögskolan i Stockholm
Tel: 070-230 16 10
E-post: anne.von.bergen@hhs.se

Nyhetsbrev med aktuell forskning

Visste du att robotar som ser en i ögonen är lättare att snacka med? Missa ingen ny forskning, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jag vill prenumerera