Tema

BTH bjuder in till öppen föreläsning om hållbarhet

The Karlskrona Dialogues är en serie offentliga föreläsningar om hållbarhet. Bakom serien står Blekinge Tekniska Högskola och dess internationella magisterprogram Strategic Leadership Towards Sustainability. Den 4 oktober gästar Dr Göran Carstedt Karlskrona och håller då föreläsningen ”Ekonomi och Ekologi – vi börjar se sambanden, men det behövs ett nytt sätt att tänka”.

Dr Göran Carstedt är ordförande i Det naturliga steget och en tongivande medlem i den världsomspännande Society for Organizational Learning som ägnar sig åt oberoende utveckling av människor och deras organisationer.

Göran Carstedt är också konsult och rådgivare åt organisationer i Europa och USA. Han är ordförande och ledamot i ett antal bolagsstyrelser och har tidigare varit chef för IKEA i Nordamerika, samt Volvos svenska och franska dotterbolag. Carstedt erhöll sin doktorsgrad vid Umeå universitet 1974. Det var i sitt arbete i IKEA:s verkställande ledning (1990-97) och som chef för IKEA Nordamerika (1990-95) som han fick erfarenhet av att omsätta Det naturliga stegets grundtankar till industriellt ledarskap.

The Karlskrona Dialogues är en serie offentliga föreläsningar inom ämnet hållbarhet. Onsdagen den 4 oktober kommer Göran Carstedt att hålla föreläsningen ”Ekonomi och Ekologi – vi börjar se sambanden, men det behövs ett nytt sätt att tänka” på Wämö Center.

Kontaktinformation
Ytterligare upplysningar kan fås av David Waldron, programansvarig för Strategic Leadership Towards Sustainability, telefon: 0709-22 02 45. Eller gå in på

BTH bjuder in till öppen föreläsning om hållbarhet

 lästid ~ 1 min