29 september 2005

Evig kärlek under nya former

Ställer vi högre krav på vår partner idag? Hur förändras våra frågor till veckotidningarnas hjärtespalter? Vad betyder Internet för våra kärleks- och sexuella relationer? Varför står det aldrig om tycke uppstår eventuellt äktenskap i kontaktannonser idag? Och varför är män mest intresserade av mysiga hemmakvällar? Hur avspeglas nya könsrelationer i kärleksrelationerna?

I samarbete med Vetenskapsrådet kommer Kristina Engwall, FD i historia från Institutet för Framtidsstudier tillsammans med Gullan Sköld FD i journalistik samt Lotta Löfgren-Månsson, FD i Socialt arbete, hålla ett miniseminarium på temat Evig kärlek under nya former.

Bok & Biblioteksmässan i Göteborg, Lördag 1 oktober
kl 09.30 – 10.15 Plats: Forskartorget, B05:72

Välkomna!

Kontaktinformation
Institutet för Framtidsstudier
Adress: Box 591, 101 31 Stockholm, Besöksadress: Drottninggatan 33, 4 tr
Tel: 08-402 12 00. Fax: 08-24 50 14, E-post: info@framtidsstudier.se

Nyhetsbrev med aktuell forskning

Visste du att robotar som ser en i ögonen är lättare att snacka med? Missa ingen ny forskning, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jag vill prenumerera