Artikel från Handelshögskolan i Stockholm

Den här artikeln bygger på ett pressmeddelande. Läs om hur redaktionen jobbar.

24 maj 2005

Handelshögskolan i Stockholm utser sex nya hedersdoktorer

(2005-05-24)Handelshögskolan i Stockholm (HHS) har utsett sex nya hedersdoktorer (doctores honoris causa). Promotionen äger rum vid Handelshögskolans doktorspromotion och professorsinstallation i Stockholms stadshus den 16 september 2005.

Handelshögskolan i Stockholm (HHS) har utsett sex nya hedersdoktorer (doctores honoris causa). Promotionen äger rum vid Handelshögskolans doktorspromotion och professorsinstallation i Stockholms stadshus den 16 september 2005.

För framstående vetenskapliga prestationer har professor Philippe Aghion vid Harvard University, professor Barbara Czarniawska vid Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, professor Bruce M. Kogut vid INSEAD samt professor Torbjørn Rundmo vid Norges tekniska universitet i Trondheim utsetts till hedersdoktorer.

För deras långvariga engagemang för Handelshögskolans utveckling samt deras framstående insatser inom svenskt näringsliv har Peggy Bruzelius och Jacob Wallenberg utsetts till ekonomie hedersdoktorer.

Doktorer efter avlagda prov meddelas senare.

Kontaktinformation
För ytterligare information, kontakta:

Lars Bergman, rektor, professor
Tel: 08-736 9012
E-post: lars.bergman@hhs.se

Nyhetsbrev med aktuell forskning

Visste du att robotar som ser en i ögonen är lättare att snacka med? Missa ingen ny forskning, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jag vill prenumerera