Artikel från Stockholms universitet

Den här artikeln bygger på ett pressmeddelande. Läs om hur redaktionen jobbar.

16 april 2004

Symposium och invigning av Stockholms universitets miljörättscentrum

Med heldagssymposiet Natura 2000 och ramvattendirektivet – incitament, restriktioner och flexibilitet kommer det nyinrättade Stockholms universitets miljörättscentrum att invigas den 19 april kl.9.00-17.00.

Syftet med Stockholms universitets miljörättscentrum är att genom forskning, utbildning och samarbete med andra aktörer bidra till en rättslig utveckling på nationell, europeisk (EU) och internationell nivå för att skydda miljön och människors hälsa samt främja en hållbar utveckling.


Närmare information finns på www.juridicum.su.se

Nyhetsbrev med aktuell forskning

Visste du att robotar som ser en i ögonen är lättare att snacka med? Missa ingen ny forskning, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jag vill prenumerera