Tema

Samarbetsavtal undertecknas den 26 september i Guangzhou

Motorola China och Företagsekonomiska institutionen vid Stockholms universitet undertecknar ett samarbetsavtal den 26 september i Guangzhou om ett ett-årigt Executive Training program som kommer att erbjudas i Kina.

Företagsledarutbildningen med 30 deltagare har möjliggjorts tack vare ett samarbete mellan kinesiska och svenska partners: Det välrenommerade Shanghai Jiao Tong University, Motorola China och Stockholm University School of Business (Företagsekonomiska institutionen vid Stockholms universitet).

De 30 deltagarna är alla från olika områden inom telekommunikation.

Mer information kan fås av prefekt Sikander Khan, docent, e-post: sik@fek.su.se

Samarbetsavtal undertecknas den 26 september i Guangzhou

 lästid ~ <1 min