Artikel från Stockholms universitet

Den här artikeln bygger på ett pressmeddelande. Läs om hur redaktionen jobbar.

14 april 2003

Rektor och prorektor vid Stockholms universitet i höst

Professor och nuvarande prorektor Gunnel Engwall tjänstgör som rektor och Henning Rodhe, professor och nuvarande dekanus vid Naturvetenskapliga fakulteten, tjänstgör som prorektor under perioden 1 juli – 31 december 2003. Under tiden fortgår rekryteringen av ny rektor.

Det beslutade universitetsstyrelsen vid sitt sammanträde den 11 april med anledning av att Bertil Andersson som av universitetsstyrelsen föreslagits till ny rektor vid Stockholms universitet tackat nej till tjänsten.

Nyhetsbrev med aktuell forskning

Visste du att robotar som ser en i ögonen är lättare att snacka med? Missa ingen ny forskning, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jag vill prenumerera