Artikel från Karolinska Institutet

Den här artikeln bygger på ett pressmeddelande. Läs om hur redaktionen jobbar.

17 juni 2002

Jan-Åke Gustafsson mottar fransk utmärkelse

Professor Jan-Åke Gustafsson, verksam vid bioteknologiskt centrum vid Huddinge universitetssjukhus, Karolinska Institutet, har tilldelats kommendörstecknet av den franska utmärkelsen “Ordre des Palmes Académiques”.

Professor Jan-Åke Gustafsson, verksam vid bioteknologiskt centrum vid Huddinge universitetssjukhus, Karolinska Institutet, har tilldelats kommendörstecknet av den franska utmärkelsen “Ordre des Palmes Académiques”, som utdelas för framstående insatser inom utbildningsområdet. Utmärkelsen överlämnades av Frankrikes ambassadör Patrick Imhaus.

Jan-Åke Gustafsson har i sitt arbete vid Karolinska institutet i Stockholm mottagit ett antal franska forskare i Sverige och lagt grunden till flera gemensamma samarbetsprojekt. Jan-Åke Gustafsson är medlem i såväl Nobelkommittén som vetenskapsakademin.

Kontaktinformation
För mer information kontakta:
Linda Williams, press- och informationsavdelningen, Franska ambassaden,
tel. 08-459 5300, LINDA.WILLIAMS@diplomatie.gouv.fr
eller
professor Jan-Åke Gustafsson, tel. 08 585 83746, jan-ake.gustafsson@mednut.ki.se

Nyhetsbrev med aktuell forskning

Visste du att robotar som ser en i ögonen är lättare att snacka med? Missa ingen ny forskning, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jag vill prenumerera