Artikel från Stockholms universitet
19 januari 2001

Socialpolitik i ett utvecklingsperspektiv

Socialpolitik i ett utvecklingsperspektiv”är rubriken på det anförande sombistånds- och migrationsminister Maj-Inger Klingvallska hålla när Institutionen för socialt arbete – Socialhögskolan idag har sin examenshögtid för nyblivna socionomer. Tid: kl. 16.00Plats: Aulan, Stockholms universitet Sveaplan (f.d. Sveaplans gymnasium) – De sociala frågorna har kommit alltmer i blickpunkten för Sveriges internationella biståndsverksamhet, säger professor Sven Hessle. […]

Socialpolitik i ett utvecklingsperspektiv”
är rubriken på det anförande som
bistånds- och migrationsminister Maj-Inger Klingvall
ska hålla när Institutionen för socialt arbete – Socialhögskolan idag har sin examenshögtid för nyblivna socionomer.

Tid: kl. 16.00
Plats: Aulan, Stockholms universitet Sveaplan (f.d. Sveaplans gymnasium)

– De sociala frågorna har kommit alltmer i blickpunkten för Sveriges internationella biståndsverksamhet, säger professor Sven Hessle. Institutionen för socialt arbete – Socialhögskolan vid Stockholms universitet har utmärkt sig för att driva en lång rad biståndsinsatser i världen, bl.a. Estland, Lettland, Litauen, Ryssland, Armenien, Bosnien, Vietnam och Kina.

Ytterligare information: professor Sven Hessle, tfn 16 42 21, e-post sven.hessle@socarb.su.se

Nyhetsbrev med aktuell forskning

Visste du att robotar som ser en i ögonen är lättare att snacka med? Missa ingen ny forskning, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jag vill prenumerera