Artikel från forskning.se

Från och med 12 januari 2021 går det tyvärr inte att ta del av vårt material om Planeten. Detta beror på att Adobe inte längre stödjer Flash Player – som är den spelare du behöver för att se vårt material. Vi beklagar verkligen detta då vi vet att materialet är uppskattat!

Vi människor är idag den klart dominerande kraften på planeten. Vår påverkan är i allt fler områden betydligt större än de naturliga förändringarna. Vill du veta hur allt hänger ihop, se helheten för att kunna göra ditt val? Det får du hjälp med via Planeten som bjuder på nytänkande interaktiva kunskapsscener fyllda med fakta, illustrationer, filmer och animeringar.titelbild för arbetsmaterial om planeten

Webbplatsen Planeten är en del i ett större samarbetsprojekt mellan SVT-webb och filmbolaget Charon. Samarbetsprojktet Planeten tilldelades 2007 “Special Commendation” dvs ett hederspris i kategorin Internet Exploration i Prix Europa.

Tyvärr går webbplatsen inte längre att komma åt då den är beroende av Flash som Adobe bestämt sig för att stänga ner från den 12 januari 2021. 

Byggd i flash:
För att se sidan behöver du Flash. Om du surfar på ipad eller Iphone finns speciella webbläsare (t.ex Puffin) som kan visa flash. Vi rekommenderar dock visning från en dator.

Publicerad: 2006-11-09, uppdaterad: 2010-06-04.
Obs! Produktionen uppdateras inte längre.
Publicerad: 2021-02-11
Obs! Det går inte längre att komma åt materialet då Flash inte längre fungerar.

Nyhetsbrev med aktuell forskning

Visste du att robotar som ser en i ögonen är lättare att snacka med? Missa ingen ny forskning, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jag vill prenumerera