Tema

Företagsledarutbildning för Ericsson China på Stockholms universitet

Sweden Asia Business Education Center (SABEC) vid Företagsekonomiska institutionen på Stockholms universitet har nyligen undertecknat ett avtal med Ericsson China Academy om företagsledarutbildning Ericsson China Summer University 2002: Riding the Waves of Global Telecom, i Stockholm augusti 2002.

Företagsledarutbildning för Ericsson China på Stockholms universitet
Sweden Asia Business Education Center (SABEC) vid Företagsekonomiska institutionen på Stockholms universitet har nyligen undertecknat ett avtal med Ericsson China Academy om företagsledarutbildning Ericsson China Summer University 2002: Riding the Waves of Global Telecom, i Stockholm augusti 2002.

Syftet med Ericsson China Summer University 2002: Riding the Waves of Global Telecom, är att skapa en atmosfär och lärandemiljö som inspirerar deltagarna till ökad förståelse för hur man bäst hanterar telecomaffärer i dagens snabbt föränderliga globala telecom värld.

Ca 35 högt uppsatta företagsledare från Ericsson China och Kinas fyra största telecom operatörer ˆ China Telecom, China Unicom, China Mobile och China Netcom ˆ kommer att delta i utbildningen den 11-16 augusti 2002. Utbildningen sker huvudsakligen i universitetsområdet Kräftriket vid Roslagstull i Stockholm.

Ericsson är Sveriges största arbetsgivare och Kina är Ericssons största marknad.
– Det här programmet är ett av Ericssons viktiga åtagande visavi telecomindustrin i Kina, säger Joyce Ma, vice VD på Ericsson China och chef för Ericsson China Academy.

Ytterligare information om företagsledarutbildningen kan fås av docent Sikander Khan (sik@fek.su.se), prefekt vid Företagsekonomiska institutionen eller direkt av dr Tony Fang (tony.fang@fek.su.se), tel. 08-16 30 63, direktör på SABEC och medansvarig för Ericsson China Summer University 2002.

Företagsledarutbildning för Ericsson China på Stockholms universitet

 lästid ~ 1 min