Artikel från Stockholms universitet

Den här artikeln bygger på ett pressmeddelande. Läs om hur redaktionen jobbar.

22 februari 2001

Ledarskribent för Le Monde Diplomatique kommer till Stockholms universitet

Chefen för forskarutbildningen vid Företagsekonomiska institutionen vid Stockholms universitet, professor Pierre Guillet de Monthoux, har bjudit in ledarskribenten för den franska tidskriften Le Monde Diplomatique, Ignacio Ramonet,. Tidskriften gav startskottet till Attac-rörelsen och dess kritik av globaliseringen. The Global Dilemma – on Human or Corporate ManagementIgnacio Ramonet, kommer att hålla ett seminarium under rubriken The […]

Chefen för forskarutbildningen vid Företagsekonomiska institutionen vid Stockholms universitet, professor Pierre Guillet de Monthoux, har bjudit in ledarskribenten för den franska tidskriften Le Monde Diplomatique, Ignacio Ramonet,. Tidskriften gav startskottet till Attac-rörelsen och dess kritik av globaliseringen.

The Global Dilemma – on Human or Corporate Management
Ignacio Ramonet, kommer att hålla ett seminarium under rubriken The Global Dilemma – on Human or Corporate Management. Seminariet leds av professor Pierre Guillet de Monthoux och riktar sig till institutionens forskarstuderanden.

Plats: Philipssalen, hus 3 i Kräftriket, Företagsekonomiska institutionen
Dag: Fredagen den 23 februari 2001
Tid: 14.00 – 16.00

Närmare information:
Professor Pierre Guillet de Monthoux, 08-16 29 07, pgm@fek.su.se eller koordinator Richard Castillus, 08-16 32 17, rc@fek.su.se för eventuella förändringar

Nyhetsbrev med aktuell forskning

Visste du att robotar som ser en i ögonen är lättare att snacka med? Missa ingen ny forskning, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jag vill prenumerera