Artikel från Stockholms universitet

Den här artikeln bygger på ett pressmeddelande. Läs om hur redaktionen jobbar.

16 februari 2001

Hightech disputation

Att en opponent inte kan komma till en disputation är med dagens teknik inget problem. Fredag 16 februari kl. 10.00 äger den första disputationen rum vid Stockholms universitet där videokonferensutrustning utnyttjas. Det sker i Aula Magna när Li Westerlund vid Juridiska institutionen lägger fram sin avhandling "Biotech Patents – Equivalency and Exclusions under European and U.S. Patent Law"

A.
Att opponenten Dr. Rainer Moufang, EPO, München på grund av oförutsedda omständigheter inte kan komma till Stockholm är med dagens teknik inget problem. Opponenten sitter på plats i München och bild sänds via telenätet till Stockholm så att respondent, betygsnämnd och auditorium kan se och höra honom. Samtidigt sänds bild till München så att opponenten kan se och höra respondenten.

För ytterligare information, kontakta:
Bengt Johansson, utbildningsledare, kanslichef för Juridiska fakultetskansliet, tfn 08 – 16 20 49, e-post: Bengt.Johansson@juridicum.su.se

Jenny Malmström, fakultetssekreterare,
tfn 08 – 16 25 40, e-post: Jenny.Malmstrom@juridicum.su.se

Denna och tidigare pressreleaser finns även på www.juridicum.su.se

Nyhetsbrev med aktuell forskning

Visste du att robotar som ser en i ögonen är lättare att snacka med? Missa ingen ny forskning, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jag vill prenumerera