Nätverksträff i Göteborg 24 maj

Välkommen på nätverksträff för alla er som arbetar med journalisttjänsten!

Anmäl dig till nätverksträff

forskning.se bjuder tillsammans med Göteborgs universitet in till en heldag den 24 maj klockan 1016. Kom och mingla med gamla och nya vänner och inspireras av kollegor runtom i landet.

Delar av programmet:

  • Presskommunikatör Olof Lönnehed och professor Anna Wåhlin, Göteborgs universitet, berättar om hur en försvunnen undervattensfarkost kunde vändas till en möjlighet att föra fram forskning i media.
  • Konsthistoriepodden vill underhålla genom att berätta historierna om både konstnärerna och konstverken. Möt poddmakarna Alexandra Fried och Alexandra Herlitz, forskare på Göteborgs universitet.
  • Göteborgs konstmuseum har inte bara tre stjärnor i Michelin Green Guide det har också vunnit utmärkelsen Årets museum. Följ med och se verk av Pablo Picasso, Siri Derkert, Charlotte Gyllenhammar med flera!

Anmäl dig senast den 10 maj!

Vi bjuder på mat och museientré. Resa och eventuell hotellnatt står var och en för. För den som kommer på torsdagen anordnas pubkväll med quiz till självkostnadspris. Vi ses vid kl 18.00 på ett ställe i centrala Göteborg mer info kommer!

På fredagen finns möjlighet till fortsatt nätverkande med fika/AW efter klockan 16.