Forskning.se - Den nationella forskningsportalen

Länkar

Mest lästa teman

Arkiv

Nyheter

    1. Vallhundars teknik kan användas för att utveckla robotar
      28 augUppsala universitet
    2. Nyupptäckt mikrobgrupp oskadliggör växthusgas i marken
      28 augSLU
    3. Nyupptäckt mekanism för sänkta blodfetter
      26 augUmeå universitet
    4. Kvinnor i utdragen förlossning underbehandlas
      26 augMittuniversitetet
    5. Många sjuksköterskestudenter oförberedda på att möta döende
      26 augGöteborgs universitet
    1. Mer än var tredje inbokad operation bokas om
      25 augGöteborgs universitet
    2. Kartläggning av arvsmassan ritar om biets evolutionära historia
      25 augUppsala universitet
    3. Syre fanns i tidig atmosfär på Mars
      25 augNaturhistoriska riksmuseet
    4. Landsbygd eller stad - en ödesfråga för kineser
      25 augGöteborgs universitet
    5. Egenskaperna som får dig att öppna plånboken
      22 augLunds universitet
    1. Genetik och livsstil påverkar i hög grad biomarkörer för inflammation och cancer
      22 augUppsala universitet
    2. Så processar hjärnan yttre intryck
      22 augKarolinska Institutet
    3. Vägräckens lutning viktig för trafiksäkerheten
      22 augTrafikverket
    4. Fortsätta arbeta efter pensioneringen?
      22 augHögskolan i Jönköping
    5. Ett protein som påverkar diabetesutveckling hos möss är funnet
      21 augGöteborgs universitet
Om forskning.se
Forskning.se samlar och publicerar forskningsinformation, till nytta och glädje för alla som vill veta något om forskning. Nyheterna hämtas till stor del från landets universitet och lärosäten. Redaktionen på forskning.se producerar även eget redaktionellt material i form av artiklar och aktuella kunskapsöversikter, så kallade teman.

Läs mer om forskning.se

Våra ägare
Kontakt
Västra järnvägsgatan 3,
Box 1035, 101 38 Stockholm
Telefon: 08-546 44 000 |  Fax 08-546 44 192
E-post: red@forskning.se

Redaktionen är verksam i Vetenskapsrådets lokaler i Stockholm. Kontakta redaktionen

Forskning.se använder cookies. Läs mer om dessa här.